Vesijärjestelmien ympäristöystävällistä puhdistusta

Ertipor Oy *) on tuonut markkinoille uuden ypäristöystävällisen ja elintarvikekelpoisen TermoRens System Kaloxi-nimisen puhdistusnesteen, joka on kehitetty yhteistyössä ruotsalaisten ydinvoimalaitosten kanssa ja jolla saavutetaan huomattavia energiasäästöjä.

Kaloxi soveltuu hyvin kaikkien vesijärjestelmien mm. lämmönvaihtimien, lämpökierukoiden, käyttövesi- ja keskuslämmitysjärjestelmien puhdistukseen. Kaloxi ei vaadi jälkikäsittelyä ja se voidaan käsittelyn jälkeen laskea mereen tai viemäriin. Nesteen teho perustuu fosfori- ja sitruunahapon lisäksi inhibiittoriin ja tensideihin.

Kaloxi toimii poreilemalla ja poistaa liuottamalla mm. kalkin, ruosteen, humuksen, natronin, magnetiitin ja bakteerit puhdistettavista laitteista. Kaloxin pH on 1,4.

Kaloxi on puhdistusneste, joka ei ole aggressiivinen mitään vettä sisältävissä järjestelmissä käytettävää tiivistemateriaalia tai metallia kohtaan. Tämä tekee nesteestä ainutlaatuisen markkinoilla.

Kaloxi-puhdistus on yksinkertainen ja helppo toimenpide, jonka voi suorittaa itse tai käyttää Kaloxi-valtuutettua LVI-asennusliikettä, joita Suomessa on jo useilla paikkakunnilla.Nopea puhdistus

Puhdistuksen yhteydessä ei vaihtimia tai muita laitteita tarvitse avata, vaan ne voidaan puhdistaa pumpun avulla paikoillaan.

Esimerkiksi lämmönvaihtimen puhdistukseen kuluu aikaa vain 1-5 tuntia, vaihtimen koosta riippuen. Keskuslämmitysjärjestelmän puhdistus kestää noin vuorokauden.

Kaloxi-puhdistuksella korvataan usein putkiremontit sekä uusien laitteiden hankinnat.

Uutuus TermoRens pumppu

Yhdessä Kaloxin kanssa on saatavissa myös toinen uutuustuote, puhdistusta nopeuttava ja helpottava, tehokas TermoRens kiertopumppu.

Tekniset tiedot:

  • sähkömoottori 220 V/0, 45 hv
  • tuotto 90 l/min
  • paine 2br
  • LxSxK 40 x 40 x 63 cm
  • paino 9 kg

Ennen ja jälkeen

Kaloxi-puhdistusnesteen markkinoimisen lisäksi Ertipor Oy*) suorittaa myös laitteiden puhdistuksia omassa huoltoyksikössään Helsingissä.

*) Nykyisin TermoRens Baltic


« Media


Termorens PHE, VAT: FI2314847-0, Kylänevantie 2, 00320 HELSINKI, Finland
Tel. +358 (0)40 530 7457 Email termorens@termorens.fi URL www.termorens.fi